'
'
'

JO15 onderuit tegen Diever-Wapse

JO15 onderuit tegen Diever-Wapse Zaterdag ochtend om 11:15 stonden de groenhemden van de JO15 klaar voor de wedstrijd tegen Diever-Wapse. Waarbij vorige week met 0-16 werd verloren was Waskemeer vandaag van plan om te gaan winnen en dat lieten ze gelijk de eerste minuten zien. Er werden goede duels gemaakt en kansen kwamen van beide kanten. Toch was het Diever-Wapse die de stand opende met een 1-0 voorsprong. Waskemeer leek niet getreurd en bleef voetballen waarbij het spitsen duo Jestin en Sem nog niet aan scoren kwam. Minuten later was het weer raak. Door een vel druk zettende spits van Diever-Wapse viel de bal in het goal van waskemeer. Vlak voor rust was het Jens die met een goeie assist van sem de bal hard in het goal schoot. Jammer genoeg werd deze “comeback” snel afgestraft en gingen we met 3-1 de rust in. Waskemeer had door dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was en dat er nog 3 punten waren te halen. Met die gedachte gingen ze de box uit en dat werd beloond. Een goed voorgelegde bal van Sem kwam aan bij Jestin die iets te zacht schoot, maar toch in het doel belande door een blunder van de keeper. Enkele minuten later was het toch weer Diever-Wapse die het het net vind van Waskemeer en in de slot fase ook nog de 5-2 maakt. Al met al kijken de Groenhemden terug op een goeie wedstrijd waar goeie aanvallen waren en er voor elkaar gewerkt werd. Volgende week speelt de JO15 thuis tegen Haulerwijk/Veenhuizen.
1 ONT JO15-2 10 27
2 Buitenpost JO15-2 10 22
3 Kollum JO15-2 8 15
4 VC Trynwalden JO15-1 8 13
5 ONB JO15-2 9 13
6 Waskemeer JO15-1 9 6
7 Gorredijk JO15-2 8 3
8 V en V'68 JO15-1 8 3