Theo Bootz
52'
69'

Waskemeer JO15-1 - Gorredijk JO15-2

Waskemeer JO15-1 - Gorredijk JO15-2 Om 11 uur klonk het fluitsignaal voor de aftrap van de wedstrijd tussen VV Waskemeer JO15 en VV Gorredijk JO15. Beide teams begonnen de wedstrijd wat slapjes, met weinig strijdlust en nauwelijks kansen aan beide kanten. Dit resulteerde in een 0-0 ruststand, waarbij coaches Visser en Van der Vosse duidelijke verbeterpunten zagen richting de tweede helft. Na de rust kwam Gorredijk sterk uit de startblokken en openden zij de score. Niet veel later wist Jestin, op aangeven van Joan, de gelijkmaker binnen te tikken. Waskemeer had de smaak te pakken en Theo scoorde vervolgens ook, opnieuw na een assist van Joan, waardoor de thuisploeg op voorsprong kwam. De groenhemden bleven beter spelen en hun inzet werd uiteindelijk beloond met een tweede doelpunt van Jestin, deze keer op aangeven van Aize. De wedstrijd eindigde in een verdiende overwinning voor VV Waskemeer JO15, die na een stroeve start in de eerste helft, in de tweede helft duidelijk de betere ploeg waren.
1 ONT JO15-2 14 34
2 Buitenpost JO15-2 14 32
3 VC Trynwalden JO15-1 14 31
4 Kollum JO15-2 14 27
5 ONB JO15-2 14 19
6 Waskemeer JO15-1 14 9
7 Gorredijk JO15-2 14 7
8 V en V'68 JO15-1 14 4