47'
50'
59'

Nipte verliespartij in laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Zuidhorn.

Nipte verliespartij in laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Zuidhorn. Zaterdag 18 mei om 9:30 werd de laatste competitiewedstrijd van het seizoen afgetrapt. Ditmaal mocht de thuisploeg het opnemen tegen de JO13 van Zuidhorn. Het beloofde een mooie dag te worden aangezien de zon volop aan het schijnen was. De wedstrijd begon lastig en was in het voordeel voor de jongens uit Zuidhorn. Dit resulteerde, na ongeveer een kwartier spelen, ook in een 0-1 voorsprong voor de uitploeg. Deze voorsprong hield echter niet lang stand en de gelijkmaker werd snel na de tegengoal gemaakt door Kaj. Met een vrije trap op zo'n 25 meter afstand van de goal, werd er in 1x binnengeschoten. Ook Marc wist dat er wat te halen viel achter de verdediging en schoot de bal perfect in de loop van Rutger, die de bal koelbloedig afrondde. Ook de groenhemden wisten deze voorsprong niet vast te houden, waardoor Zuidhorn knap terug kwam op een 2-3 voorsprong voor rust. In de rust werd duidelijk dat niemand tevreden was met zijn/haar spel en dat er meer dan een stapje bij moest om nog resultaat te halen in eigen huis. De tweede helft begon daarom ook fantastisch, het team deed precies wat er afgesproken was en scoorden maar liefst 3 keer in nog geen 10 minuten. Jorrin maakte een penal die hij zelf versierde en Issa wist met 2 magische acties 2 keer het net te vinden. Met deze 5-3 voorsprong leek er niks aan de hand te zijn en werd er al naar het einde van de wedstrijd toegeleefd door Waskemeer. Dit was ook te zien aan het spel en na de snelle tegengoal zakte de ploeg helemaal in elkaar. Na de 5-4 volgde de 5-5 en ook de 5-6 liet niet lang op zich wachtten. Echter met nog ongeveer een kwartier te spelen was de wedstrijd nog lang niet gespeeld. 1 goal was genoeg om er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Zuidhorn wist dit ook en hield alles behalve in, in het laatste kwart van de wedstrijd. Met twee ballen op de lat en nog een goede redding van Metz had Waskemeer geen inspraak meer op de eindstand waardoor er wederom nipt verloren werd met 5-6 als eindstand. Ondanks het feit dat er geen competitiewedstrijden meer op het programma staan, wordt er nog volop gevoetbald met o.a. een toernooi, een eventuele oefenwedstrijd en nog veel meer!
01/06 Waskemeer JO13 Donkerbroek JO14 2 - 5
18/05 Waskemeer JO13-1 Zuidhorn JO13-2 5 - 6
13/05 vv Zeester JO13-1JM Waskemeer JO13-1 4 - 3
20/04 Marum JO13-2 Waskemeer JO13-1 3 - 5
13/04 Waskemeer JO13-1 Fc. Grootegast JO13-1 0 - 3
06/04 Roden JO13-2 Waskemeer JO13-1 1 - 0
30/03 Waskemeer JO13-1 De Wilper Boys, JO13-2JM 2 - 2
23/03 Waskemeer JO13-1 VEV'67 JO13-3 1 - 0