55'
58'
60'

Oefennederlaag JO12 tegen Westerkwartier

De JO12 heeft van het inhaalweekend gebruik gemaakt om een oefenwedstrijd te spelen. Hierbij werd gespeeld tegen Westerkwartier, de fusievereniging van de dorpen Nuis, Niebert en Boerakker. Onder leiding van scheidsrechter Sander Clemens begonnen beide teams om 10:00 aan de wedstrijd. In de eerste helft vielen er kansen over en weer te noteren waarbij de meeste kansen geturfd werden voor de gasten. Echter stond sluitpost Metz goed op zijn post om menige pogingen onschadelijk te maken. De tweede helft tapten de gasten uit een ander vaatje en werd het krachtsverschil in doelpunten tot uiting gebracht. Na de 0-1 wisten de Groningers uiteindelijk uit te lopen naar een 0-6 overwinning. Genoeg stof tot nadenken dus maar ook voldoende aanknopingspunten om aan te werken tijdens de aankomende trainingsweek. Dit als opmaat naar aanstaande zaterdag wanneer de competitie hervat wordt met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Makkinga die om 9:30 zal starten.