Poiesz jeugdsponsoractie 2020

Dit jaar doet onze vereniging wederom mee aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. De actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april, waarna de eindopbrengst op vrijdag 17 april onthuld wordt tijdens een feestelijke avond in het WTC Expo te Leeuwarden.

Hoe werkt het?

Bij elke €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvangt u een Jeugdsponsormunt die u in onze koker kunt stoppen, maar er zijn ook wekelijkse aanbiedingen die extra sponsormunten opleveren! Houd hiervoor de Poiesz folder en website in de gaten. Let op: de koker voor de Jeugdsponsormunten van onze vereniging is in tegenstelling tot voorgaande jaren te vinden in de Poiesz supermarkt in Haulerwijk. Doet u de boodschappen bij een andere Poiesz supermarkt en wilt u de munten toch doneren aan de club? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om de munten in de kantine in te leveren.

In week 12 (16 t/m 22 maart) zal de Poiesz in Haulerwijk voorzien worden van vv Waskemeer promotiemateriaal om de actie extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal op zaterdag 21 maart van 10:00 tot 15:00 een afvaardiging vanuit de jeugd van onze vereniging in Haulerwijk aanwezig zijn om de actie extra te promoten.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Des te meer Jeugdsponsormunten in de koker worden gestopt van vv Waskemeer, des te meer sponsorgeld aan het einde van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. De opbrengst van de actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe materialen ten behoeve van de jeugdafdeling binnen onze vereniging.

Vanaf 10 februari is meer informatie over de actie, de actuele tussenstand en de voorwaarden te vinden op de website van de Poiesz: link.