VVW VR1 bezig aan opmars na winst

VVW VR1 en VR2

VVW VR1

Akkrum. Na een verdiende 1-0 winst op Aengwirden/Akkrum VR1 kunnen de dames1 van VVW weer omhoog kijken op de ranglijst.

Na de winterstop heeft dames1 de smaak te pakken. Na de 1-0 winst op Aenwirden/Akkrum kan het wederom drie punten bijschrijven. Op een goed bespeelbaar veld in Akkrum speelden we onder een lekker lente zonnetje met een niet geheel compleet team. Vervangers op diverse posities deden het echter super waardoor de winst eigenlijk nooit in gevaar kwam. Echter als je zelf je kansen niet afmaakt blijft de tegenstander natuurlijk loeren op kansjes. Deze werden niet veel weggegeven waardoor de goed keepende Marjon vandaag de nul kon houden. drie maal is scheepsrecht word er dan altijd gezegd en dat was vandaag het geval. Waar Danniek en Jannie de lat al wisten te raken was de derde voor Denise. Denise speelde zich netjes vrij en kon uithalen maar wederom werd de lat geraakt. Ditmaal viel de bal gelukkig op het hoofd van Mirthe die daarna met de punt van de schoen de bal in de goal kon schieten. Een verdiende voorsprong voor de dames. Daarna werden er nog kansen gecreƫerd maar de eindstand werd door die belangrijke goal 1-0 voor de VVW. Drie belangrijke punten!

VVW VR2

Later op de middag speelde het gehavende dames2 van Waskemeer nog thuis tegen BSSV VR1. Vele wissels en uiteindelijk nog enige tijd met 10 man spelend werd er toch een punt uit het vuur gesleept. Helaas belande een lange bal van de tegenstander ineens in de goal van de VVW ander had er misschien nog meer ingezeten. Doelpunten Waskemeer werden gescoord door Jannie en Denise. Eindstand 2-2.