-
1
Blue Boys 3

Waskemeer 4 trotseert sneeuw en wint

Waskemeer 4 heeft het inhaal duel tegen Blue Boys 3 met 4-1 weten te winnen. Ondanks dat de gasten met 0-1 voor wisten te komen, kwamen de groenhemden via Egbert Beijert nog voor rust op gelijke hoogte. De winterse omstandigheden namen naarmate de wedstrijd vorderde toe, waardoor het bij tijd en wijle afzien was voor beide partijen. De warme thee deed de thuisploeg goed, want in de tweede helft had de equipe van Melles en van der Veen geen kind aan Blue Boys. Middels doelpunten van Jorrit Eringa en Jelmer van de Vosse kwam de thuisploeg al snel op een ruime 3-1 voorsprong. Het slot akkoord was voor aanvoerder Seijo van der Veen, waarmee de drie punten werden veilig gesteld (4-1). Middels deze driepunter stijgt het vierde naar de middenmoot.