Waskemeer JO15-1 heeft stijgende lijn te pakken.

Waskemeer JO15-1 heeft stijgende lijn te pakken. Na een prima voorbereiding met winst op HJC en Roden (oefen) kon met een positief gevoel worden begonnen aan de 2e helft vd competitie. Vorige week moesten we na een degelijk duel het hoofd nog buigen voor de ERG sterke koploper Gomos. Om aansluiting te houden op een plek bij de eerste 5 moesten er afgelopen zaterdag dus punten gehaald worden tegen het hoger op de ranglijst staande VAKO uit Vries. Laat mij het zo zeggen; De eerste 15 minuten gaven we niet thuis en kwamen we al snel met 1-0 achter. Na wat boze woordjes en een omzetting in het systeem kwamen we door Leon Clemens op 1-1. Nadat dezelfde Clemens werd gevloerd in de 16 meter mocht onze penalty koning Egbert Beijert de 2-1 maken en gingen we met een voorsprong de rust in. Na rust drukten we door en op aangeven van JO13 speler Aren Greebe maakte de ander JO13 speler Alex Kiers op fraaie wijze de verdiende 3-1! Daarna volgde er een rommelige fase met kansjes over en weer. Hessel zuidema mocht een prima dribbel bekronen met een bekeken trap richting de kruising. Met 4-1 was de wedstrijd wel gelopen maar de goed spelende verdediging moest nog eenmaal toekijken hoe een solo van een van hun beste spelers achter Djurre Jagersma verdween. Eindstand 4-2 voor VV Waskemeer JO15-1
1 Gomos JO15-1 20 58
1 Gorredijk JO15-4 0 0
2 ACV JO15-3 20 51
2 Marum JO15-3 0 0
3 Achilles 1894 JO15-3 3 6
3 Smilde'94 JO15-1 20 39
3 Oerterp JO15-2 0 0
4 Stanfries JO15-1 20 37