56'
(Rutger Boonstra)
58'

Waskemeer vecht zich knap terug na achterstand!

Waskemeer vecht zich knap terug na achterstand! Zaterdag 30 maart stond er weer een thuiswedstrijd op het programma voor de JO13 van Waskemeer. Ditmaal mocht de thuisploeg het opnemen tegen de "Boys" van de Wilp. Om 09:00 uur werd er afgetrapt op sportpark t' ald leger. De wedstrijd werd goed begonnen door de spelers in het rood-zwart. De Wilp wist elkaar makkelijk te vinden en speelde eenvoudig langs de verdediging van Waskemeer. Na een kleine 20 minuten resulteerde dit dan ook in een 0-1 voorsprong voor de Wilp. De Wilp wist deze vorm door te trekken en scoorde binnen 5 minuten de tweede van de wedstrijd. Waskemeer wist nu zeker dat het een lastige ochtend zou worden en dat er een stapje bij moest. Dit stapje werd gezet en tot de rust was de wedstrijd in evenwicht. In de rust werden er afspraken gemaakt over het vervolg van de wedstrijd en werden alle neuzen dezelfde kant op gezet. De tweede helft begon echter, op een aantal leuke combinaties na, moeizaam. De Wilp nam de overhand in de wedstrijd en kreeg een aantal goede kansen. De kansen werden niet afgemaakt en dus zat Waskemeer nog vol in de wedstrijd. Tegen de verhouding in, scoorde Jorrin de aansluitingstreffer en bracht nieuw leven in de wedstrijd. De groenhemden toonden karakter en wisten snel na de 1-2, ook de 2-2 te maken door wederom een goal van Jorrin. Waskemeer kan terugkijken op een moeizame wedstrijd waar de Wilp de overhand had. Echter is er veerkracht getoond door de thuisploeg en is er een punt verdiend door karakter te tonen in de laatste minuten van de wedstrijd. Een positieve ontwikkeling die meegenomen kan worden naar de volgende wedstrijd, die volgende week donderdagavond tegen het ONB uit Drachten wordt gespeeld. Tot dan!!
20/04 Marum JO13-2 Waskemeer JO13-1 3 - 5
13/04 Waskemeer JO13-1 Fc. Grootegast JO13-1 0 - 3
06/04 Roden JO13-2 Waskemeer JO13-1 1 - 0
30/03 Waskemeer JO13-1 De Wilper Boys, JO13-2JM 2 - 2
23/03 Waskemeer JO13-1 VEV'67 JO13-3 1 - 0
16/03 V.V. Westerkwartier JO13-1 Waskemeer JO13-1 1 - 8
09/02 Groninger Boys JO13-1JM Waskemeer JO13-1 10 - 0
03/02 Waskemeer JO13-1 Nieuw Roden JO13-2 11 - 1