Dames boeken monsterscore tegen Zevenhuizen

Dames boeken monsterscore tegen Zevenhuizen Met lichte spanning in de benen begonnen de dames overtuigend aan de wedstrijd tegen hekkensluiter Zevenhuizen. Afgelopen wedstrijden zijn wat punten blijven liggen, waardoor de dames momenteel op plek 5 in de competitie rusten. Waar vorige keer 1-4 van Zevenhuizen werd gewonnen was het team van Cor en Jan gedreven om opnieuw te winnen, het liefst met een iets groter aantal doelpunten. Na in de eerste 7 minuten al een paar kansen onbenut te laten was het Denise die de 1-0 fraai van afstand binnen schoot. Niet veel later was het Mirthe die de 2-0 met een lopje over de keepster het doel in werkte, en ook de 3-0 werd door Mirthe binnen getikt. De slottreffer in de eerste helft was voor Sinne, die opnieuw van afstand de keepster wist te passeren. Met een 4-0 rust stand konden de zenuwen plaatsmaken voor enthousiasme en een grote drive om te winnen. Mariëlle speelde haar laatste échte wedstrijd op keep tegen het team uit haar eigen woonplaats en werd in de rust met lichte spanning in de goal gezet. Met daaromheen frisse wissels kon de 2e helft beginnen. Na 15 minuten was het Femke die de 5-0 maakte, met daarna Denise die voor haar 2e doelpunt van de wedstrijd tekende. Waar zowel Naomi als Riëtte verschillende (wereld)kansen onbenut lieten was het Mirthe die ook de 7-0 en 8-0 maakte. Het slotakkoord was voor Kim die de 9-0 wist binnen te schieten. Waar het team graag één extra goal had willen maken was er alleen maar ruimte voor enthousiasme na deze overtuigende overwinning! Onderstaande wedstrijdfoto's zijn gemaakt door Jaco Jonkman.
16/10 The Knickerbockers VR4 Waskemeer VR1 7 - 1
15/09 Waskemeer VR1 Zevenhuizen VR2 9 - 1