-
2
Waskemeer 4

Gebroeders Uithof schiet Waskemeer 4 naar winst

Zaterdagmiddag stond de uitwedstrijd tegen Een 2 om half 3 op het programma voor Waskemeer 4. De groenhemden kennen een uitstekende start in de competitie en reisden af als koploper. In een moeizaam duel werd er gedurende het eerste bedrijf niet gescoord. In de tweede helft werd er driemaal gescoord. Waskemeer kwam via een corner op voorsprong door Toon Uithof. De verdediger taste mis en de bal verdween daardoor tegen het net. Hiermee scoorde Toon, na jarenlang hard werken, zijn eerste doelpunt bij de senioren. Wanneer Toon scoort, kan diens oudere broer niet achterblijven, moet Jacco Uithof hebben gedacht. Jacco verdubbelde de score, waarmee een degelijke overwinning zonder groots te spelen in de maak leek. Middels een wereldgoal kwam Een terug in de wedstrijd (1-2), maar verder kwamen de gastheren niet. Derhalve stond er na negentig minuten te hebben gespeeld 1-2 op het wedstrijdformulier tegen Een 2. Hiermee staat de groen zwarte brigade aan kop samen met Asser Boys. Volgende week komt Fit Boys 3 op bezoek op sportpark 't Ald Leger. Ondanks dat de gasten uit Beilen met de volle buit in de middenmoot van de ranglijst gepositioneerd zijn door twee wedstrijden minder te hebben gespeeld, is bij deze de trotse koploper gewaarschuwd. De wedstrijd vindt om 13:30 uur plaats.

Onderstaand is een teamfoto gemaakt nadat de drie punten veiliggesteld waren plus een foto van de gebroeders Uithof. Daarnaast zijn beide doelpunten ook vastgelegd op video; deze zijn hieronder terug te kijken!

22/10 Waskemeer 4 FC Burgum 5 1 - 7
17/09 Waskemeer 4 V.V. Westerkwartier 3 5 - 2
08/09 Waskemeer 4 FC LEO 2 3 - 1
06/09 ASC 2 Waskemeer 4 1 - 3