JO-8 WINT met 3-8!

JO-8 WINT met 3-8! Waskemeer startte zeer scherp en mede omdat de keeper van Stanfries waarschijnlijk nog niet helemaal wakker was konden we snel op voorsprong komen. Na de 0-1 en 0-2 van Jorrit nog wel een tegengoal, maar met nog een doelpunt van Jorrit toch met een riante voorsprong (1-3) de rust in. Na rust kwam een veel agressiever Stanfries de box uit en scoorde meteen de 2-3. Gelukkig binnen een een halve minuut een goal van onze nieuwe aanwinst Joas en dus weer 2-4 voorsprong. maar Stanfries gaf niet op en scoorde al snel weer. Met 3-4 werd het nog weer spannend…. De coach heeft toen even orde op zaken gesteld en nieuw tactisch plan bedacht. En dat pakte meteen goed uit. Isa, onze geweldige gastspeelster van Stanfries maakte de 3-5. Dit was de genadeklap. Stanfries kwam er niet meer aan te pas en met een geweldige hattrick van Jurre wist Waskemeer dus uiteindelijk met 3-8 te winnen!!!