Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact
JO8 boekt knappe zegge op Stanfries

Ook voor de JO8 is het seizoen 2022/2023 dit weekend officieel ingeluid. Hiervoor kwamen de groenhemden van coaches Mirthe de Vegt, Sinne Jonkman en Mareen Beijert in actie tegen Stanfries JO8-1. Onder leiding van scheidsrechter Matthijs Haveman begonnen de Appelschasters goed aan de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in de verdiende 0-1 voor de gasten. Lang kon Stanfries hier niet van genieten want het was Samuel die zijn team weer op gelijke hoogte wist te bregen. In een kort tijdsbestek wist Stanfries vervolgens tweemaal tot scoren te komen en doordat Jurre vlak voor de rust fraai tot scoren kwam gingen beide teams met een 2-3 tussenstand aan de ranja. Na de pauze vlogen de groenhemden uit de kleedkamers. Het was Jurre die een fraaie solo bekroonde met een doelpunt waarmee de tussenstand op 3-3 werd gebracht. Hierna waren er kansen voor beide partijen, maar het was de JO8 die tot scoren kwam. Jorrit werd diep gestuurd en wist vervolgens met een bekeken schuiver de keeper te paseren in de verre hoek. Het bleef hierna nog even spannend maar gescoord werd er niet meer. Hierdoor kan de JO8 de eerste drie punten van het seizoen bijschrijven! Na het nemen van de penalties konden de spelers de welverdiende complimenten van het publiek in ontvangst nemen. Al met al een spectaculair begin die smaakt naar meer! Volgende week staat voor de JO8 wederom een wedstrijd tegen Stanfries op het programma; ditmaal wordt gespeeld tegen de JO8-2. De wedstrijd zal om 11:00 gespeeld worden in Appelscha.

Competitie uitslagen
Trinitas JO8-1JM