90'
90'
90'

JO8 in spannende wedstrijd onderuit tegen Oldeholtpade

Voor de JO8 stond dit weekend de openingswedstrijd van de voorjaarsreeks op het programma. Hierin werd in eigen huis aangetreden tegen Oldeholtpade. Warm aangekleed en vol goede moed begonnen beide teams aan de wedstrijd op een winters sportpark 't Ald Leger. De gasten bleken in de beginfase het best bij de les te zijn want binnen een tijdsbestek van vijf minuten liep Oldeholtpade uit naar 0-3. De groenhemden wisten zich hierna weer te herpakken waarna de eerste helft qua spelbeeld gelijk op ging. Uiteindelijk was het Jurre die de verdiende openingstreffer tegen de touwen schoot. Na de rust was het wederom Oldeholtpade die tot scoren kwam en uitliep naar een 1-5 tussenstand. Wederom was het echter Waskemeer die zich wist te herpakken en wist terug te komen tot 3-5 door doelpunten van Joas en wederom Jurre. Hierna stokte de inhaalrace echter waardoor de punten mee gingen naar Oldeholtpade. Al met al kan het team terugkijken op een goede wedstrijd waarbij de openingsfase het team genekt heeft. Genoeg aanknopingspunten echter om volgende week met vertrouwen af te reizen naar de Knipe waar om 9:00 gespeeld wordt tegen Read Swart.

18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10