90'
Jurre de Boer
90'

JO8 zet winreeks voort met opnieuw een overwinning 🥇

JO8 zet winreeks voort met opnieuw een overwinning 🥇 Vanmorgen mocht de JO8 van Vv Waskemeer aantreden tegen het team van Beetsterzwaag. Met een zeer geslaagde pieten training in de benen begonnen de Waskemeerders aan de wedstrijd. In de beginfase van de wedstrijd creëerden Samuel en Joas mooie kansen en dit werd dan ook beloond: de 0-1 was voor Samuel! Daarna kwam Beetsterzwaag er een keer sterk doorheen waar keeper Matz even geen antwoord op had. 1-1. Waskemeer vocht terug en het was Jurre die, op aangeven van Samuel de 1-2 maakte. Later in de wedstrijd was het opnieuw Jurre die ook mocht tekenen voor de 1-3. Opnieuw een mooie overwinning, waar wij als leiders ontzettend trots op zijn! Mooie resultaten worden steeds opnieuw behaald door leuk voetbal. Op naar volgende week! Ditmaal is het onze Matz die uitgekozen is als man of the match! Na een goede 1e helft op goal en verschillende mooie acties in het veld in de 2e helft konden we niet anders dan hem belonen met deze mooie titel! 😊 Een van de uitblink momenten was de genomen corner in de slotfase van de wedstrijd; helaas geen goal maar dit leverde een ontzettend mooie kans op!