Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact
Kabouters met vlag en wimpel geslaagd voor diploma

Kabouters met vlag en wimpel geslaagd voor diploma

Sinds het begin van dit seizoen wordt er elke vrijdagmiddag fanatiek getraind door de kabouters. Gedurende het seizoen is de selectie steeds verder uitgebreid en bestaat deze inmiddels uit 16 super fitte en enthousiaste jongens en meisjes. Onder begeleiding van coaches Kim Groot, Mirthe de Vegt, Sinne Jonkman en Joost van Burgsteden werken de kabouters zich tijdens de trainingen in het zweet om te werken aan hun kabouterskills. De kabouters hebben hierbij stuk voor stuk een uitstekende ontwikkeling meegemaakt en zijn zowel letterlijk als figuurlijk ontzettend gegroeid. Dit weekend stond het slotstuk van het seizoen op het programma. Vrijdag stond namelijk het officiële vv Waskemeer kabouterexamen op het programma. Dit examen van uur bestond uit een parcours op het hoofdveld waarin alle elementen van de afgelopen trainingen aan bod kwamen. Aan de kabouters de taak om te laten zien wat ze in hun mars hadden, met als ultieme beloning het vv Waskemeer kabouterdiploma en een heuse medaille.

Met stalen zenuwen begonnen de kabouters vol vertrouwen aan de training. Het bleek al snel dat iedereen in uitmuntende vorm verkeerde en alle oefeningen werden dan ook stuk voor stuk afgevinkt. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de coaches er snel uit waren en dat het eindoordeel eenduidig was: alle kabouters zijn overtuigend geslaagd voor hun kabouterexamen! Uit handen van de trainers ontvingen alle 16 kabouters hun officiële kabouterdiploma inclusief de bijbehorende kaboutermedaille. Na afloop stond er ranja, snoep en ijsjes klaar voor de kabouters om op krachten te komen. De eerste vlaggen kunnen dus uit in Waskemeer en omgeving en we hopen dat er de komende tijd nog vele vlaggen zullen volgen met de naderende eindexamenuitslagen.

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de kabouteracademie van onze vereniging weer een nieuwe talentvolle lichting rijker is, wat natuurlijk veel goeds belooft voor de toekomst! Nu is de zomerstop aangebroken voor de kabouters en kunnen ze bijna gaan genieten van een welverdiende vakantie. Volgende week staat nog de nationale voetbaldag op het programma en daarna is het seizoen dan toch echt afgelopen. Medio augustus zal een nieuwe reeks van trainingen gaan beginnen; t.z.t. zal hierover nadere informatie volgen. Bij deze willen we alle kabouters en ouders bedanken voor hun enthousiasme en graag zien we iedereen weer fris en fruitig terug op de eerste training!

Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie van het de training van afgelopen vrijdag.
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy