Samuel Poortinga
90'
90'

Klavertje 4 zorgt voor overwinning! 🍀

Klavertje 4 zorgt voor overwinning! 🍀 Bij aanvang van de wedstrijd werd bij in het speelveld een klavertje 4 (soort van) gevonden! Dit kon natuurlijk maar 1 ding betekenen: Geluk voor Waskemeer en 3 punten bijschrijven! De wedstrijd begon goed voor Waskemeer, veel kansen maar tegenover de goeie keeper van Smilde bleek scoren toch lastig. Na een handsbal van de tegenstander mocht Jorrit aantreden voor de penalty; 1-0 voorsprong! Daarna volgden verschillende kansen van Joas, Janyk & Jorrit was het Samuel die het volgende doelpunt tussen de palen legde. Na dat de tegenstander er ook 1 in schoot was het Jurre die op het einde van de eerste helft het doel wist te vinden. Met 3-1 de rust in. Met ranja achter de kiezen konden we er weer voor gaan de tweede helft; na wat tactische besprekingen creëerde Waskemeer opnieuw mooie kansen. Helaas zonder resultaat… een aantal slordige foutjes zorgen voor de 3-2, 3-3 en zelfs de 3-4 achterstand. Toch zette Waskemeer door en met succes! Met strijdlust van het hele team waren het Samuel en Jurre die de gelijkmaker en het winnende doelpunt wisten te scoren! Heeft het klavertje 4 toch geluk gebracht 🍀 Speler van de wedstrijd vandaag is Jurre; hij heeft goed laten zien dat hij heeft opgelet in de trainingen & uiteraard heeft hij hard gestreden voor de overwinning!
18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10