45'
45'
45'

Monsterscore JO8 Waskemeer

Monsterscore JO8 Waskemeer Op de vroege morgen mocht de JO8 aantreden tegen Drachtster Boys JO8-2. Matz was afwezig vandaag, waar ruimte was voor Hidde Stuiver om zijn debuut te maken bij het team van de JO-8! In de eerste 5 minuten waren de eerste kansen voor Waskemeer al gecreëerd en tekende Samuel voor de eerste treffer. Daarna kon het doelpuntenfestijn beginnen! Jurre, Jorrit en Samuel scoorden doelpunten aan de lopende band en gelegenheids-keeper Joas heeft in de eerste helft bijna niks te doen gehad. Op een paar knappe reddingen na hoefde Joas de bal alleen maar te verspreiden richting de back-spelers om weer een aanval op te bouwen. Knappe solo-acties gingen hand in hand met mooi samenspel en ook de nodige afstandsschoten werden gescoord. Onder het genot van een bekertje ranja in de rust werd het strijdplan aangepast; iedereen een goal laten maken! Waar we eerst 1 man op wissel hadden speelden we door ziekte bij de tegenstander de 2e helft verder met 5 tegen 5. Vol enthousiasme begon Waskemeer aan de 2e helft, met in het achterhoofd het streven dat iedereen een goal ging maken. Zo gezegd zo gedaan; Debutant Hidde scoort 2 op een volgende goals & ook Janyk weet het doel in de 2e helft te vinden. Zelfs keeper Joas wordt naar voren geroepen om een goal te maken. Alleen Julian nog en dan heeft iedereen zijn aandeel in de hoge score kunnen meegeven. Zo gezegd zo gedaan; in de slotfase van de 2e helft wist ook Julian een doelpunt te maken. Eindscore 21-0 voor Waskemeer! Man of the match vandaag was Julian! Zijn optimisme en enthousiasme waren onmisbaar deze zaterdag, en ontzettend mooi om te zien hoe goed het aanvallen ging terwijl hij, zoals hij zelf ook zegt, een échte verdediger is!
18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10