69'
69'
90'

Routine beslissend voor Waskemeer 3 tegen HFC'15

Routine beslissend voor Waskemeer 3 tegen HFC'15 In aanloop naar het duel waren er vele zorgen bij het management van vvW3 omtrent de selectie. Als donderslag bij heldere hemel waren er terstond enkele routiniers binnen de vereniging beschikbaar die hoopten iets toe te kunnen voegen. Ondanks dat HFC goede resultaten had neergezet in eerdere wedstrijden en Waskemeer 3 gewaarschuwd aan deze wedstrijd begon, waren het de groenhemden die vanaf de eerste minuut het spel dicteerden. Met de driehoek Poelstra-Haites-Roijinga op het middenveld was er voor de tegenstander geen doorkomen aan en werd targetman Stuiver meermaals in stelling gebracht. Helaas trof deze geen doel maar was het vooral Klaas van der Veen die de defensie uit Hoogkerk pijn deed en met twee doelpunten het verschil maakte in de eerste helft. Jelmer Haites bracht nog voor rust het verschil op 3 en beloofde zo zichzelf met een uitstekende eerste helft. Na rust enkele wijzigingen in de personele bezetting, Keuning, de Boer en een extra van der Veen moesten het in de tweede helft doen voor de thuisploeg. Ook na de thee zat er voor de Hoogkerkers weinig ander op dan tegenhouden en zag het Waskemeer 3 uitlopen. Via doelpunten van Poelstra en tweemaal Schiere kwam er 6-0 op het scorebord te staan. Klaas van der Veen ging in de slotminuten nog driftig opzoek naar een derde treffer deze middag maar slaagde daar helaas niet. Na negentig minuten floot arbiter Boer resoluut voor het einde zodat een ieder zich tijdig kon voorbereiden op de belangrijkste wedstrijd van deze middag. Volgende week staat ACV op het programma, wij hopen dat de ingeslagen weg vervolg krijgt en dan wederom drie punten kunnen worden bijgeschreven. Doelpuntenmakers: Klaas van der Veen (2x) Jelmer Haites Bindert Poelstra Brend Schiere (2x)