'
'
20'

Ruime overwinning voor JO9

Ruime overwinning voor JO9 Onder toeziend oog van een zijlijn vol publiek mochten de groenhemden van Egbert en Mirthe aantreden tegen het team van ONT JO9. Afgelopen week is er getraind op de aannames uit de lucht, het kaatsen over korte afstanden en het koppen van de bal. Dit wierp direct zijn vruchten af, want Matz wist op aangeven van Samuel in de eerste 5 minuten al een prachtige kop-goal te maken! Niet veel later wist ook Joas een mooi doelpunt binnen te schieten. Na nog een paar kansen was het Matz die de bal opving na een uittrap van de keeper en mocht tekenen voor zijn 2e doelpunt van de wedstrijd. ONT vocht zich even fel terug en wist de stand op 3-1 te brengen. Keeper Julian maakte daarna een geweldige redding en stuurde met een lange bal direct Jurre richting de goal en die wist ook een prachtig doelpunt te verzilveren. Met nog een knap doelpunt van de tegenstander bleven even veel kansen van Waskemeer onbenut. Zowel Samuel als Janyk wisten het doel net niet te vinden in de eerste helft en ook Jurre en Joas schoten een aantal keer nipt naast. Achterin stond als een huis en voor ONT was het knap lastig om langs Jorrit, Matz en Meindert Jelle te komen. In de tweede helft mocht Jurre het doel gaan verdedigen en werd Julian in het veld gebracht. Waskemeer bleef goed voetballen en het was wel overduidelijk dat Matz goed had opgelet tijdens de training, die kopte de ene na de andere bal naar voren, of voor de goal weg, super knap! De doelpunten in de tweede helft zijn gemaakt door Joas. Maar zeker noemenswaardig was de poging waar zowel Jorrit, Joas als Matz de lat, de paal en de keeper wisten te raken tijdens de doelpoging! Met een 10-5 eindstand mochten de spelers aanschuiven voor een gezellige lunch met het team, waarna verschillende spelers vanmiddag de JO10 mogen ondersteunen tegen Eelde.
16/03 Waskemeer JO9-1 ONT JO9-1JM 10 - 5
09/03 VV Opende JO9-2JM Waskemeer JO9-1 8 - 7
10/02 ONB JO9-1 Waskemeer JO9-1 4 - 8
03/02 Waskemeer JO9-1 Oerterp JO9-1 11 - 4