'
'
'

ST Drachten/Drachtster Boys/Boornbergum'80 VR2 - Waskemeer VR1

ST Drachten/Drachtster Boys/Boornbergum'80 VR2 - Waskemeer VR1 Dames 1 mocht vandaag aantreden tegen de combi-ploeg van Drachten. Waar de vorige keer met 5-3 op eigen bodem gewonnen werd speelden de dames ditmaal onder herfstige omstandigheden op de kunstmat bij Vv Drachten. Met volle wind die over het veld blies begonnen de meiden met de wedstrijd. In de eerste paar minuten werden een paar kansen gecreëerd, maar ontbrak het aan vechtlust en doorzettingsvermogen bij Waskemeer. De openingstreffer werd door Mirthe gemaakt op aangeven van Marit. De 0-1 voorsprong was niet genoeg, want niet veel later viel ook aan de andere kant een goal; 1-1 op het scorebord. Na een beste peptalk van Cor kon het spel in de 2e helft opnieuw neergezet worden en begonnen de dames direct met mooi samenspel en de ene na de andere kans werd gecreëerd; zonder succes helaas. Naast, over, tegen de verdediging; het winnende doelpunt wilde niet vallen. Na een klein foutje in de verdediging kon Natasja in een 1 op 1 met de spits van Drachten de bal niet tegenhouden. Onterecht, maar toch 2-1 achterstand. Na een knappe vrije trap van Marit die net naast ging, een prachtige karate-trap van Annemarie die in ieder geval in de buurt van het goal kwam & een paar geplaatste schoten vanaf buiten de 16 meter van Hylkje, Hilde en Denise was het Mirthe die ook voor het tweede doelpunt voor Waskemeer mocht tekenen; 2-2! Ook hierna kans op kans die helaas niet het doel wist te bereiken. Al met al een mooie tweede helft en met geheven hoofd huiswaarts gekeerd! (Met een kleine tussenstop bij de Mac natuurlijk) 🍟
17/09 Waskemeer VR1 Zevenhuizen VR1 0 - 5
ST TLC/Nieuw Roden VR1 Waskemeer VR1 0 - 1
08/09 Waskemeer VR1 Marum VR2 1 - 0