Waskemeer 2 - Harkemase boys 3 eindigt gelijk

Waskemeer 2 - Harkemase boys 3 eindigt gelijk In de eerste ontmoeting van de dubbele confrontatie in de nacompetitie, heeft Waskemeer 2 gelijk gespeeld tegen Harkemase Boys 3. De groenhemden, welke per bus naar sportpark De Bosk waren afgereisd, trapten om half 2 af voor de eerste ontmoeting. Ondanks dat beide partijen aan elkaar gewaagd waren, kwamen de manschappen van Rolf Stuiver in de eerste helft op achterstand. In de tweede helft golfde het spel op en neer, wat voor beide partijen in goede kansen resulteerden. Doelman Wietse-Jan Beijert zorgde met enkele uitstekende reddingen er voor dat de score niet hoger opliep in het voordeel van Harkemase Boys. Aan de andere kant waren de groenhemden niet scherp genoeg bij de afronding. Uiteindelijk wist aanvaller Haites de bal wel in het doel van de Harrekieten te leggen, waarmee een 1-1 gelijkspel werd behaald. Volgende week zal tijdens de return op sportpark t'Ald Leger duidelijk worden welk team volgend jaar in de tweede klasse reserve mag uitkomen.