Waskemeer 2 voorbij Rottevalle 2

Waskemeer 2 voorbij Rottevalle 2 Waskemeer 2 heeft afgelopen weekend overtuigend van Rottevalle 2 gewonnen. In eigen huis wisten de groenhemden met maar liefst 3-1 te winnen. Ondanks dat Waskemeer in de eerste helft de boventoon voerde en vele malen sterker was dan de gasten, stond het bij rust slechts 1-1. In de tweede helft mocht Rottevalle, mede dankzij diens uitblinkende doelman, van geluk spreken dat de score niet hoger opliep dan 3-1. Doelpunten aan Waskemeer zijde kwamen op naam van routinier Golsteyn (2x) en de jonge Elsinga. Middels deze overwinning zijn de manschappen van Stuiver geklommen op de ranglijst naar de derde plaats, wat mogelijk aan het einde van het seizoen recht geeft op een periodetitel. Volgende week spelen de groenhemden de belangrijke uitwedstrijd bij de nummer 2, Groen Geel.