Ferre den Haan
90'
90'

Waskemeer JO8 - ODV JO8

Dit weekend speelde de JO8 haar laatste wedstrijd van de eerste competitiefase. Hierbij traden de man- en vrouwschappen van coaches Mirthe de Vegt, Egbert Beijert en Mareen Beijert aan tegen de buren uit Wijnjewoude. Gedurende de eerste helft ging de wedstrijd gelijkop met kansen over en weer. Uiteindelijk gingen beide teams met een 1-2 tussenstand in het voordeel van ODV de kleedkamers in. In de rust nam Renske het keepersshirt over van Fedde. Dat Fedde naast keepen ook een doelpuntmaker is bleek al snel wat hij wist tweemaal het net te vinden in de tweede helft! Mede hierdoor boekten de groenhemden uiteindelijk een zwaarbevochten 5-4 overwinning door doelpunten van Fedde (2x), Samuel, Jurre en Julian. Een uitstekende prestatie natuurlijk! Na de herfstvakantie staat de tweede competitiefase op de planning en uiteraard zal het team er alles aan gelegen zijn om de goede lijn uit de eerste fase hierin door te trekken!

18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10