Waskemeer wint derby tegen Donkerbroek!

Waskemeer wint derby tegen Donkerbroek! Op deze vroege morgen treden de jongens & Janyk aan tegen de Jo-8 manschappen van Sv Donkerbroek. Net als altijd willen we vandaag 1 ding; Winnen! Vol goede moed en enthousiasme begint Waskemeer aan de wedstrijd. In de 6e minuut valt de eerste goal voor Waskemeer al door een eigendoelpunt van de tegenstrander. Kort daarna was het Jurre die op aangeven van Jorrit de 0-2 maakte. Na wat chaos en verwarring achterin valt dan ook een doelpunt voor Donkerbroek; 1-2 bij rust. Met ranja en een paar partjes appel achter de kiezen kunnen we er weer tegenaan. Na verschillende kansen van Joas, Samuel en Jorrit is het opnieuw Jurre die de bal tussen de palen weet te krijgen. De strijdlust zit er bij het hele team in en bij man-of-the-match Joas wordt dit ook beloond met een fraaie goal! Het spel loopt hartstikke goed, waar Donkerbroek geen doorgang weet te krijgen langs Julian die als een huis staat te verdedigen. In het slotakkoord van de wedstrijd weten ook Jorrit en Samuel er beide nog een doelpunt in te schieten; 1-6 is de eindstand. In de penalty-reeks na de wedstrijd wist keeper Matz alsnog het goal schoon te houden, wat ook zeker een knappe prestatie was. Ook benoemen we voor vandaag Joas als man-of-the-match!
18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10