45'
45'
47'

Win-reeks JO8 ten einde

Win-reeks JO8 ten einde De win-reeks van de JO8 kwam vandaag na een gelijkspel tegen Drachten ten einde. Na alle voorgaande wedstrijden met veel overtuiging te winnen was het geluk vandaag niet aan Waskemeers kant. In de eerste helft werd goed gevoetbald en werden mooie kansen gecreëerd en zo kwam Waskemeer vrij snel op voorsprong met een mooie goal van Joas. Drachten reageert hier op met een goede aanval maar keeper Matz steekt hier een stokje voor. Na een solo weet Samuel ook het doel te vinden: 2-0! Rommelig volgt de 2-1, maar niet lang daarna breekt Jorrit 1 op 1 door. Net geen goal helaas, maar even later weet Joas de bal alsnog in het goal te leggen. Met 3-1 gaan we de rust in. Na een rommelige rust wordt een keeperswissel ingezet, Matz gaat het veld in en Samuel mag het doel verdedigen. Dit pakt in de eerste fase van de 2e helft goed uit; bijna direct scoort Matz de 4-1. Daarna wordt er niet herpakt bij de thuisploeg en worden kleine foutjes afgestraft. De hoofdjes gaan wat hangen en er wordt even vergeten waar we op oefenen. Geeft niks, kan een keer gebeuren. Terwijl Waskemeer in de slotfase 4-5 achter staat weet Joas in de laatste minuut de gelijk maker nog te scoren in een overvol doel gebied. Uitblinker vandaag was Janyk! Janyk laat zien dat ze goed luistert naar de coaching en plezier maakt tijdens het voetballen. Ook kon je terug zien dat ze op heeft gelet tijdens de training van afgelopen weken. Zeker een complimentje waard! 🍀
18/03 Waskemeer JO8-1 Read Swart JO8-1 3 - 10