90'
Ellen ter Schuur
90'

60e doelpunt in de dorpencompetitie voor Natasja

60e doelpunt in de dorpencompetitie voor Natasja De boiler bleek stuk te zijn in Boijl. Vervelend, want hierdoor mochten de dames na een halfuurtje voetballen onder een koude douche voordat ze huiswaarts keerden. Na de eerste helft op 6-1 voorsprong gekomen te zijn (2x Ellen, 1x Jannie, 2x Mirthe en 1x Natasja (?!?!)) werd tijdens de rust gevraagd hoe de wedstrijd zich moest voortzetten. De dames van Trinitas, die met 3 man op de reserve bank aan de wedstrijd begonnen, gaven aan dat zij in de 2e helft nog met 6 dames door konden spelen. Waskemeer, die net Jeanette en Bukkie vers voor de 2e helft op warmloop avontuur had gestuurd, stond natuurlijk te popelen om de voorsprong verder uit te breiden. Echter is na goed overleg
"De boiler in Boijl doet het niet vandaag!"
warmloop avontuur had gestuurd, stond natuurlijk te popelen om de voorsprong verder uit te breiden. Echter is na goed overleg besloten de wedstrijd zo te laten. Met een mooie overwinning een keer vroeg op bed op de maandag avond. Ook niet verkeerd! Waskemeer staat momenteel ongeslagen aan kop in de dorpencompetitie met momenteel 60 doelpunten voor & 13 doelpunten tegen! Er staan nog een paar wedstrijden op het programma, zouden de meiden het aantal doelpunten voor tot de 80 kunnen brengen? Met dank aan Naomi die als gelegenheidskeepster het doel heeft verdedigd & Tassie die voor de verandering een doelpunt mocht maken in plaats van het goal schoon te houden! Hoppaaaa
06/05 Waskemeer VR2 (ma) Blue Boys 10 - 2
29/04 Gersloot Waskemeer VR2 (ma) 0 - 6
25/03 Trinitas Waskemeer VR2 (ma) 1 - 6
18/03 Blue Boys Waskemeer VR2 (ma) 1 - 6
04/03 Waskemeer VR2 (ma) Gersloot 8 - 0
26/02 Waskemeer VR2 (ma) ODV 3 - 0
04/12 Waskemeer VR2 (ma) Trinitas 7 - 1
20/11 Waskemeer VR2 (ma) Blue Boys 7 - 0