tegenstander
90'
90'

Vr2 blijft aan kop

Na een wat teleurstellende zaterdag konden we niks anders dan dit goedmaken op deze regenachtige maandagavond. De vorige keer (thuiswedstrijd) tegen odv werd gewonnen met 17-1. Met deze gedachte begin je toch wat “gemakkelijker” aan de wedstrijd. Met een wat ander team dan normaal; afwezig zijn mareen, Gaby, mirthe de vegt en Claudia. Aangevuld door een paar spelers van de zaterdag 11x11 begonnen we de wedstrijd. De eerste helft begon wat stroefjes. De tegenstander had de uitslag van de vorige keer ook nog in gedachten en dat was duidelijk te zien aan het spelbeeld. Waskemeer aan de bal, odv achteruit in de verdediging. Toch wisten er in de eerste helft, ondanks het beeld wat er werd laten zien, 3 gescoord. Met een 0-3 tussenstand gingen we met een goed gevoel de kleedkamer in. De 2de helft was er even wat geschoven in de opstelling doordat er gewisseld werd. Dit bracht onrust in het spel waar odv goed van wist te profiteren en konden dus weer 1x de keeper passeren. Waskemeer veranderde het spel, kwam weer meer aan de bal en kon weer naar voren. Ontzettend mooie goals gemaakt in de 2de helft. Uiteindelijk een 1-6 overwinning wat eigenlijk een 1-7 had moeten zijn door een goal van Naomi die helaas niet werd gezien door de scheidsrechter (zie filmpje). Met deze overwinning houden we nog steeds alle punten bij waskemeer. Plek 1🥳