(Joan Boonstra)
45'
63'

Veerkrachtig Waskemeer pakt één punt op een winderig sportpark.

Veerkrachtig Waskemeer pakt één punt op een winderig sportpark. Op een winderig sportpark mogen de manschappen van Visser, Wagenaar en Greebe aantreden tegen Harkemase Boys. Onder Leiding van arbiter Van der Vosse wordt de eerste helft afgetrapt. Onder forse druk van Harkemase Boys hebben de groenhemden het zwaar en krijgen met een kleine 20 minuten de eerste goal om de oren. Na een slordige eerste helft weet Waskemeer erger te voorkomen en liggen alle opties nog open om de score gelijk te trekken in de tweede helft. Het is voor Waskemeer de taak om weer scherp uit de startblokken te komen. Maar na een aantal slordigheden is het toch Harkemase Boys die aan het langste eind trekt en de score vergroot naar 0-2. Ondanks nog een tegengoal laten de groenhemden de kop niet hangen. Met wat kleine kansen is het wachten op een goal. Met een mooie corner is het Joan Boonstra die de bal mooi in draait en de aansluitingstreffer weet te maken. Het is taak voor Waskemeer om scherp te blijven en te voorkomen dat Harkemase Boys weer kan uitlopen. Maar uit het niets is het wederom Joan Boonstra die de corner weer indraait en de score gelijk weet te trekken. Grote kansen blijven in de slotfase uit en arbiter Van de Vosse fluit de wedstrijd bij 2-2 af. Over twee weken treden de groenhemden aan tegen VKW JO14 op Sportpark 't Aldleger.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3