45'
58'
58'

Waskemeer JO14-1 - ONT JO14-1

Waskemeer JO14-1 - ONT JO14-1 Op woensdag 24 mei stond voor de jo-14 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Om 19:00 werd afgetrapt tegen ONT onder leiding van scheidsrechter Havenman. De groenhemden starten sterk en er werd meteen duidelijk wat het strijdplan was van de avond. Helaas werden de vele toeschouwers niet beloond door een goal van de thuisploeg en wist ONT wel het net te vinden waardoor er de limonade werd opgezocht met een 0-1 achterstand. In de rust werden er wissels doorgevoerd waaronder in het bijzonder het debuut van de linksachter overgekomen Jordy vanuit Donkerbroek. In de 2e helft hebben de groendhemden alles gegeven ondanks de geleverde strijd en de vele goede kansen floot de goed fluitende scheidsrechter af met een 0-3 achterstand op het scorebord. Na deze laatste wedstrijd hebben de groenhemden een keurige 3e plek op de ranglijst weten te bemachtigen.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3