16'
25'
50'

Waskemeer 5 treft tegenstander van andere planeet

Waskemeer 5 treft tegenstander van andere planeet Donderdagavond 16 mei om 20:00 zou het gebeuren. De beslissingswedstrijd voor het kampioenschap in de 6e klasse K Noord tussen Waskemeer 5 en Assen 4. Waar een ieder zich enorm had verheugd op een spannende ontknoping tussen deze beide slechte ploegen pakte het helaas heel anders uit. Assen had besloten met een ietwat andere samenstelling af te reizen naar Waskemeer wat resulteerde in een niet 6e klasse waardige wedstrijd. Al na 3 minuten was het ook precies 0-3 voor de Assenaren en hier zouden nog vele doelpunten volgen. Als een wonder wist de Foetus nog een bal binnen te koppen, wat gevierd kon worden of wonnen de groenhemden de Uuuropacup 1. In de pauze werden een paar goede aanwijzingen uitgewisseld en
"Mochten wij 40% zo fit zijn als de tegenstander, dan hadden we deze wedstrijd met dubbele cijfers gewonnen"
Halbert van der Veen
bijzondere voetbalfeiten met elkaar gedeeld. Het inbrengen van Henk de tank Haaisma en Ronde Roelof Reinders maakte dat de 2e helft een heel ander beeld gaf. Strakke combinaties aan de kant van Waskemeer waar de uiterst fitte Assenaren louter het nakijken hadden. Helaas mocht het niet uitwerken tot resultaat en moest Roelof met een schijnbaar zware hamstringblessure het veld na 10 minuten alweer verlaten. Ook andere spelers kwamen niet schadeloos uit de veldslag. Fokken Van der Wal, Paul Hofstee en Tjado Rinzema verlieten na de wedstrijd duidelijk aangeslagen het veld. Het is te hopen voor de mannen van VVW 5 dat een herstelperiode van 36 uren voldoende is om zaterdag weer te knallen tegen de jonge honden van Zuidhorn.
16/09 RWF 4 Waskemeer 5 2 - 4
13/09 Waskemeer 5 Donkerbroek 2 3 - 3
02/09 S.V. Haulerwijk 3 Waskemeer 5 5 - 3