71'
Samuël Dijkstra
(Joan Boonstra)

Waskemeer speelt gelijk in de laatste minuten!

Waskemeer speelt gelijk in de laatste minuten! Zaterdag ochtend reisden de groenhemden af naar S.V Oosterwolde waar om 11:30 werd afgetrapt. Waskemeer kwam met volle moed de kleedkamer uit doordat er vorige week een keurige overwinning werd geboekt tegen Drachster Boys. Na enkele minuten spelen was het S.V Oosterwolde die met de openingstreffer kwam. Een corner werd goed benut. Een kwartier na rust was het weer Oosterwolde die een goal maakte. Jorrin Louwes die deze wedstrijd keeper speelde. Stond iets te ver uit zijn goal en kreeg de bal net te hoog over zich heen. In de rust werd het duidelijk dat Waskemeer meer moest geven en dat de winst nog zeker niet was uitgesloten. Na de rust kwamen beide teams met goeie kansen maar door de goeie verdedigers van Wasemeer kwam er geen bal meer door. In de laatste paar minuten was het Sam Dijkstra die de bal van 20 meter op goal schoot. De bal belande op de lat maar met de rebound wist Sem Dijkstra goed te benutten waardoor de score nu op 2-1 stond. Enkele minuten later was het weer Sam Dijkstra die een goeie bal van Joan Boonstra snoeihard binnenschoot. Hierdoor eindigde de score op 2-2 en kon Waskemeer met een tevreden gevoel naar huis.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3