Jarna Boonstra
(Jarna Boonstra)
90'

Waskemeer wint met overtuiging van Drachtster Boys!

Waskemeer wint met overtuiging van Drachtster Boys! Op een perfecte zaterdagochtend mogen de groenhemden onder leiding van arbiter Van der Mei aantreden tegen de manschappen van Drachtster Boys JO14-3. Na het fluitsignaal zetten de manschappen van Visser, Wagenaar en Greebe goed pressie en leggen het vuur aan de schenen bij de Drachtster Boys. Na een goede loopactie van Kaj, weet hij door een klein duwtje een penalty te versieren, welke wordt afgemaakt door Joan. Na de 1-0 voorsprong geven de groenhemden veel ruimte weg, waar de tegenpartij goed gebruik van weet te maken en hunzelf belonen met de gelijkmaker. Kort voor rust weet Jorin waskemeer weer langs Drachtster Boys te schieten met een fantastisch schot. De tweede helft was het aan de waskemeerders om weer scherp uit de startblokken te schieten. Maar trekken de manschappen uit Drachten aan het langste eind en maken wederom de gelijkmaker. Maar Waskemeer blijft koel en blijft met bravoure voetballen, waardoor Kaj met een fantastische rebound de voorsprong weet te bemachtigen. Vervolgens weet Drachtster Boys weinig te creƫren, waardoor het aan de groenhemden is om de pot dicht te gooien. Waarna de nieuwe aanwinst Jestin de Jong zichzelf weet te belonen met een goede afgeronde goal. Maar het is Jarna die in de dying seconds de laatste goal maakt. Wat de eindstand naar 5-2 brengt. Volgende week treffen de groenhemden SV Oosterwolde.
1 Harkemase Boys JO14-1 10 26
2 S.V. Oosterwolde JO14-2 10 19
3 ONT JO14-1 10 17
4 Waskemeer JO14-1 10 16
5 Drachtster Boys JO14-3 10 3
6 VKW JO14-1JM 10 3