JO15 verliest van sterk VV Drachten

JO15 verliest van sterk VV Drachten Een week na de goede competitiestart in en tegen Ureterp, mocht de JO15 van Waskemeer zaterdag thuis tegen VV Drachten aantreden. Iedereen hoopte natuurlijk dat de lijn van de afgelopen weken (3 keer winst op rij) door kon worden gezet. In eerste instantie leek dit ook te gebeuren. Hoewel Drachten in de openingsfase al liet zien goed te kunnen voetballen, kwam Waskemeer na 10 minuten op voorsprong. Rik ontsnapte aan de Drachtster verdediging en rondde keurig af. Helaas kwamen de tegenstanders na dit doelpunt steeds beter in hun spel, waardoor onze groene pupillen met een 1-2 achterstand gingen rusten. In de tweede helft bleven beide ploegen op jacht naar goals, wat voor kansen over en weer zorgde. Drachten bleek net wat gelukkiger in de afronding, waardoor de wedstrijd op een 4-1 nederlaag uitdraaide. Na afloop baalde iedereen van Waskemeer natuurlijk van het verlies, maar werden de goede momenten van de wedstrijd niet vergeten. Bovendien waren vooral trainers Halbe-Jan en Jelmer stiekem wel blij dat hun talenten weer onder wat meer weerstand had moeten voetballen. Volgende week mag Waskemeer in de derby in en tegen Bakkeveen laten zien van deze ervaring te hebben geleerd.  Onderstaande wedstrijdfoto's zijn door Jaco Jonkman gemaakt.
01/06 Lycurgus JO15-3 Waskemeer JO15-1 3 - 2
25/05 Waskemeer JO15-1 Zuidhorn JO15-3 3 - 0
18/05 SJO Amicitia-BG-ON JO15-1 Waskemeer JO15-1 5 - 2
11/05 Waskemeer JO15-1 Lycurgus JO15-3 0 - 1
04/05 Zuidhorn JO15-3 Waskemeer JO15-1 2 - 3
23/04 Waskemeer JO15-1 Actief JO15-3 5 - 0
18/04 Havelte JO15-1 Waskemeer JO15-1 3 - 0
13/04 Waskemeer JO15-1 Roden JO15-3 1 - 0