63'
65'
72'

Waskemeer boekt overwinning op SCN in eigen huis

Waskemeer heeft zaterdagmiddag opnieuw goede zaken gedaan door ditmaal runner up SCN uit Nieuwlande met 4-2 te verslaan. De wedstrijd was bij een ruststand van 3-0 min of meer al beslist. Na negentig minuten te hebben gespeeld stond er een 4-2 overwinning op het scorebord.

Om klokslag half 3 was het arbiter J. de Klein die voor de aftrap floot. Onder toeziend oog van voetballiefhebber John Panhuijsen uit Amsterdam, welke als doelstelling heeft om alle Nederlandse amateurclubs in actie te zien komen in een thuis- en uitwedstrijd, kwam Waskemeer na een kwartier spelen op voorsprong. Een corner van Storm Baron belandde uiteindelijk bij Mitchell Schievels die naar de grond werd gewerkt. De strafschop werd koelbloedig door Jurrien Hummel benut. Na een half uur spelen werd de score verdubbeld. Opnieuw werd een corner door de jonge Storm Baron genomen. De bal belandde voor de voeten van Bouwe Veenstra die zich niet bedacht en hard raak schoot. Slechts enkele minuten later was het opnieuw raak. Mitchell Schievels zette Waskemeer op een comfortabele 3-0 voorsprong. Op slag van rust kwam SCN slechts enkele malen voor het doel van de thuisclub, maar gescoord werd er niet. Na rust scoorde Waskemeer opnieuw via Mitchell Schievels (4-0). Een prachtige actie van Baron eindigde in een uitstekende voorzet die door Schievels werd binnengewerkt. Waskemeer wist niet meer te scoren. SCN had niets te klagen bij het uitblijven van een strafschop na een overtreding op Veenstra. Vervolgens wisten de gasten nog wel tweemaal te scoren, waardoor de eindstand van 4-2 werd bereikt.

Onderstaande wedstrijdfoto's zijn door Jaco Jonkman gemaakt.

22/10 Waskemeer 1 Drenthina 1 0 - 2
Waskemeer 1 Veenhuizen 1 0 - 6
10/09 Waskemeer 1 ODV 1 4 - 2
03/09 Donkerbroek 1 Waskemeer 1 0 - 7
30/08 Harkemase Boys 2 Waskemeer 1 0 - 0
27/08 Waskemeer 1 VV Groningen 1 0 - 5
23/08 Waskemeer Wilper Boys 4 - 0
20/08 Waskemeer Sios 2 - 0