Wederom riante overwinning voor JO15

Wederom riante overwinning voor JO15 Na het bekersucces van afgelopen week, stond zaterdag de competitiewedstrijd in en tegen De Wilp op het programma voor de Waskemeerse pupillen van de JO15. Deze wedstrijd moest al om 9 uur begonnen worden, iets waar de spelers niet allemaal even blij mee waren. In de app werd er door een zekere aanvaller zelfs gedreigd in bed te blijven liggen. Gelukkig bleef dit bij woorden, waardoor er met een ruime selectie naar de Wilp afgereisd kon worden. Eenmaal op sportpark d Olde Leeuwenbarg aangekomen, bleek al gauw dat het geen moeilijke ochtend zou worden. Ondanks dat de warming-up nog wat aan de slappe kant was, schoot Waskemeer uit de startblokken. Na een minuut of 10 stond er al 0-3 op het scorebord, en was het duidelijk dat het vandaag een van die wedstrijden zou worden. Toch gingen onze groene talenten rustig door met scoren, waarbij er ook enkele onvervalste beautys werden gemaakt. Nog voor rust had zelfs keeper Nanning een doelpunt te pakken: hij schoot een penalty resoluut binnen. In de tweede helft liep Waskemeer uiteindelijk uit naar 0-16.  De uitsmijter van de dag werd verzorgd door Ruben. Normaalgesproken is hij vleugelverdediger, maar in de tweede helft kreeg hij de kans in de spits. Dit leidde tot zijn eerste goal van het seizoen, waar hij lang naar uit had gekeken. Hij meldde na afloop in de kleedkamer dat hij nu eindelijk vredig kon sterven. Wij hopen natuurlijk met zn allen dat dit nog zeker een jaar of 80 duurt! Onderstaande wedstrijdfoto's zijn gemaakt door Jaco Jonkman.