Dames 1 wint ook van de Lauwers!

Dames 1 wint van de Lauwers!

Gisteren wisten de dames 1 van VV Waskemeer te winnen uit bij De Lauwers te Warfstermolen. Daardoor dendert het door op de ranglijst naar de tweede plaats. Onder leiding van Jan de Vegt wisten de dames een prima eerste helft af te leveren wat basis stond voor de drie punten. Ruststand 0-3 door doelpunten van Riette, Kim en Femke. Na de rust wisten de dames al snel de beslissing te forceren Christianne mocht de 0-4 aantekenen. De score had wat hoger uit kunnen vallen, aangezien er nog aardig wat mogelijkheden werden gecreƫerd. De Lauwers deed nog iets terug door een mooi doelpunt, waarmee de eindstand van 1-4 werd bereikt.
Volgende week wacht de belangrijke thuis wedstrijd tegen TFS om 17:00 uur op sportpark 't Ald Leger te Waskemeer.