Dames 1 wint uitduel met Harkema Opeinde

Dames 1 V.V.Waskemeer wint uitduel met Harkema Opeinde.

Gisteren werd door de dames 1 het uit duel tegen Harkema Opeinde VR1 plichtmatig gewonnen met 2-1. In een matige pot voetbal was Waskemeer de gehele wedstrijd de betere ploeg. Met het hemelvaart toernooi nog in de benen speelde het team de wedstrijd rustig uit en verdiende daarmee 3 belangrijke punten. In de 1e helft werden er enkele kansen gecreƫerd maar de bal wou niet in het net. Op aangeven van Kim Groot wist Jannie Beijert de bal eindelijk onhoudbaar in de hoek te schieten. Deze 1-0 was tevens ook de ruststand.
In de 2e helft scoorde Mirthe de Vegt op aangeven van Hilde Pool. Waskemeer controleerde de wedstrijd daarna volledig maar uit het niets kwam Harkema Opeinde toch nog terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. Echt in de problemen kwamen onze dames niet meer. Wel was een ding zeker, er hadden nog wel wat meer goaltjes gescoord mogen worden. Waskemeer VR1 staat door deze overwinning nu alleen op de 2e plaats van de ranglijst en heeft nog drie thuisduels voor de boeg. Door de winst moet WTTC/Udiros hun kampioenschap nog uitstellen hun voorsprong op ons bedraagt 5 punten. Sponsor Dames1 http://www.macadambv.nl/