JO19-2 pakt wederom de volle buit

JO19-2 pakt wederom de volle buit Afgelopen dinsdag speelde de JO19-2 de inhaalwedstrijd tegen Blauw Wit ’34 op het eigen sportpark ’t Ald Leger. De gasten uit Leeuwarden hadden tot dusver 4 punten bij elkaar gesprokkeld uit zes wedstrijden. Waskemeer daarentegen had met vier gespeelde duels iets minder wedstrijden in de benen, maar had daaruit wel de volle buit behaald. Om op kampioenskoers te blijven moest de JO19-2 deze wedstrijd winnen, waardoor de spelers goed gemotiveerd begonnen aan de wedstrijd. Waskemeer domineerde de wedstrijd de volledige 90 minuten tegen de gasten uit de culturele hoofdstad, wat tot uiting kwam in een ruststand van 3-0 door doelpunten van Tiemen, Jort en Wiebe. Na de rust werd er niet meer gescoord, waardoor 3-0 tevens de eindstand werd. Door deze overwinning ligt de JO19-2 nog steeds op koers voor een mogelijk kampioenschap. De technische staf, bestaande uit Jurrien Hummel en Douwe v/d Mei, heeft hun zaakjes dit seizoen prima op orde. Zowel de JO19-1 als de JO19-2 zijn met 10 gespeelde wedstrijden nog ongeslagen en hebben samen gecombineerd 26 punten behaald! Dit is natuurlijk een uitstekende prestatie van de leiders, die beide hebben laten zien het trainersvak te verstaan en samen een uniek super-duo vormen. Ze zullen er dan ook alles aan doen om aan het einde van het seizoen met hun manschappen op de platte kar door het dorp te kunnen! Onderstaande wedstrijdfoto’s zijn gemaakt door Jaco Jonkman.
1 Diever-Wapse JO19-1 0 0
2 Donkerbroek JO19-1 0 0
2 ST Donkerbroek/Makkinga JO19-1 0 0
3 Drachten JO19-3 0 0
4 Drachtster Boys JO19-4 0 0
5 Gomos JO19-2 0 0
6 Nieuw Roden JO19-1 0 0
7 SJO WTTC JO19-1 0 0