JO19 pakt zes punten in één weekend

JO19 pakt zes punten in één weekend Afgelopen zaterdag kwamen zowel de JO19-1 als de JO19-2 in actie. De JO19-1 speelde tegen Diever-Wapse, terwijl de JO19-2 De Wilper Boys als tegenstander had. JO19-1 - Diever Wapse Om 10:15 floot leidsman Hut de wedstrijd in gang. Waskemeer domineerde de gehele eerste helft en kwam terecht op een 1-0 voorsprong. In de 30ste kwam Douwe Haites alleen op de keeper af. Hij zag de meegelopen Joris van Bergen geheel vrijstaan en bediende deze, waarna het voor hem een koud kunstje was om te scoren. Ook bij de 2-0 was Joris van Bergen betrokken. Ditmaal was hij de aangever op Douwe Haites, die de bal tegen de touwen kopte. Ook na de rust bleef Waskemeer de bovenliggende partij. Wilco de Vos zette Waskemeer op een 3-0 voorsprong door een vrijetrap vanaf 30 meter in de kruising te schieten. Het slotakkoord was aan Jorrit Eringa, die een voorzet van de zijkant beheerst afronde. JO19-2 - De Wilper Boys Terwijl het begon te schemeren werd er om 19:00 afgetrapt door Waskemeer. Ondanks het feit dat sommige spelers al een wedstrijd in de benen hadden speelde de JO19-2 een goede partij. De fanatieke aanmoedigingen vanaf de zijkant stuwde de spelers naar voren. Toch moest het publiek wachten op de tweede helft voor doelpunten. Het waren de B-junioren die het verschil maakten. Door doelpunten van Leon Clemens, Jerre Wagenaar en Hessel Zuidema werd uiteindelijk een 3-0 overwinning geboekt! Al met al kunnen Hummel en v/d Mei terugkijken op een zeer succesvolle zaterdag. Beide leiders hebben er vertrouwen in dat de JO19 deze lijn door kan trekken gedurende de rest van het seizoen. Bij deze ook een bedankje richting scheidsrechter Willem Hut voor het in goede banen leiden van beide wedstrijden.
1 Diever-Wapse JO19-1 0 0
2 Donkerbroek JO19-1 0 0
2 ST Donkerbroek/Makkinga JO19-1 0 0
3 Drachten JO19-3 0 0
4 Drachtster Boys JO19-4 0 0
5 Gomos JO19-2 0 0
6 Nieuw Roden JO19-1 0 0
7 SJO WTTC JO19-1 0 0