Home Teams Besturen Programma Bardiensten Contact
Team uitgelicht: JO10

Team uitgelicht: JO10

Deze periode is het relatief stil op ons sportpark. Door de aangescherpte Corona maatregelen zijn alle jeugd- en seniorencompetities voor ten minste vier weken stilgelegd. Dit betekent dat er de komende zaterdagen geen wedstrijden op het programma staan. Gelukkig mag de jeugd nog wel trainen. Om toch het zaterdagse voetbalgevoel vast te houden zullen we de in de komende periode een voorstelrondje doen van onze jeugdteams. Voor de noodgedwongen competitiestop zijn namelijk de JO9, JO10, JO12 en JO15 op de gevoelige plaat vastgelegd door onze huisfotograaf Jaco Jonkman! Nadat vorige week de JO9 aan u is voorgesteld is het ditmaal de beurt aan de JO10.

De talenten van de JO10 staan onder de bezielende begeleiding van Johan Keuning en Tseard Haites. Beide heren zijn in deze zomer toegetreden tot het trainerscorps van onze vereniging, en maken daarmee dus hun debuut. Ook bij de spelers zijn er dit seizoen twee debutanten, want Diederik en Jouke zijn het team komen te versterken. Met al deze debutanten draait de JO10 als een tierelier! In de eerste competitiefase draaide het team keurig mee en werden de nodige wedstrijden gewonnen. En hoe! Menig tegenstander kreeg het zwaar te verduren tegen de JO10. Zo werd Oosterwolde onlangs met 9-2 verslagen en was ook Hoogersmilde niet bij machte om de aanvalsdrift van de JO10 bij te benen. Onder de rook van de zendmast werd in en tegen Hoogersmilde namelijk met liefst 2-14 gewonnen! Het moge duidelijk zijn dat beide coaches dan ook tevreden terugkijken op de eerste competitiefase. Met fris, passievol en aanvallend voetbal gaat de JO10 elke wedstrijd voor de volle winst! Ook is er aan enthousiasme en spelplezier geen gebrek, waardoor zich elk weekend een fraai schouwspel afspeelt op de velden waarbij het publiek altijd aan haar trekken komt. Helaas zullen de groenhemden nu nog een tijdje moeten wachten voordat ze weer in competitieverband in actie mogen komen. Gelukkig geldt voor de jeugd dat ze nog wel mogen blijven trainen, waardoor de spelers op de trainingen nog wel een balletje kunnen trappen. Coaches Johan Keuning en Tseard Haites zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat het team er klaar voor is om te vlammen zodra de competities weer hervat mogen worden. En gezien het seizoen tot dusver hebben beide heren er alle vertrouwen in dat ook dan weer mooie resultaten neergezet zullen worden!

Beide onderstaande teamfoto’s zijn gemaakt door Jaco Jonkman.

Staand van links naar rechts: Johan Keuning, Marc Dijkstra, Nelson Keuning, Matthijs Hofman, Issa Janajoe, Tseard Haites

Zittend van links naar rechts: Jouke Hofman, Joas v/d Vaart en Diederik Rozeboom

 
Stand
0 Waskemeer JO10-1 0 0
0 Trinitas JO10-1G 0 0
0 S.V. Oosterwolde JO10-2 0 0
0 S.V. Hoogersmilde JO10-1 0 0
0 ST Een/Veenhuizen JO10-1G 0 0
0 Donkerbroek JO10-2G 0 0
vv Waskemeer - De club waar iedereen welkom is!
Contact   Traininstijden   Programma   Privacy