52'
56'
60'
Vrouwen 2 behouden koppositie

Na 2 mooie overwinningen tegen odv (17-1) en Gersloot (4-3) moesten de dames vandaag aantreden tegen blue boys in nij Beets. Met een net ander team begonnen ze aan de wedstrijd. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om boven aan van de competitie te blijven.

De eerste helft begon wat stroef. Iedereen moest wat inkomen maar ook vooral wennen aan het spel van blue boys. Na 10 minuten viel het eerste mooie goal van Ellen via de zijkant ingeschoten. Nog eens 10 minuten later was het van dezelfde kant Ellen die met een enorme blunder van de keeper zo’n zelfde soort goal scoort. De dames waren goed op weg en het leek allemaal goed te gaan maar dan toch viel even later de aansluitingstreffer van blue boys door een communicatie fout achterin. Met een 1-2 voorsprong de rust in.

Een goede pep talk door onze coach Douwe bracht de dames zelfverzekerd en vol voor de winst weer op het veld. Een vlekkeloze 2de helft bracht veel meer doelpunten waardoor het eindresultaat er mag wezen. Met een 2-9 winst gingen de dames met een goed gevoel het veld af.

Volgende week wacht trinitas op ons. Dit team is ook nog ongeslagen. De dames moeten alles op alles zetten om ook deze tot een overwinning om te zetten.
06/05 Waskemeer VR2 (ma) Blue Boys 10 - 2
29/04 Gersloot Waskemeer VR2 (ma) 0 - 6
25/03 Trinitas Waskemeer VR2 (ma) 1 - 6
18/03 Blue Boys Waskemeer VR2 (ma) 1 - 6
04/03 Waskemeer VR2 (ma) Gersloot 8 - 0
26/02 Waskemeer VR2 (ma) ODV 3 - 0
04/12 Waskemeer VR2 (ma) Trinitas 7 - 1
20/11 Waskemeer VR2 (ma) Blue Boys 7 - 0